Beste zakelijke laptop | Laptopcentrum.nl | Asbas (2024)

De beste zakelijke laptop

Als professional in de moderne zakenwereld heb je nood aan een goede zakelijke laptop. De juiste tweedehands laptop kan je productiviteit verbeteren, de communicatie vergemakkelijken en de samenwerking vlot laten verlopen. Maar wat is nu de beste laptop voor zakelijk gebruik? Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Verschillende professional hebben namelijk verschillende wensen en behoeften. We zetten even op een rijtje welke factoren een rol spelen bij het bepalen van de beste zakelijke laptop voor jou.

Voldoende kracht voor veeleisende toepassingen

Professionals hebben vaak behoefte aan een refurbished laptop die krachtig genoeg is om te multitasken en veeleisende programma’s te draaien. Daarom kies je best voor Intel Core i7, i9 of een vergelijkbare AMD Ryzen-processor. Deze processors bieden krachtige prestaties en zijn zeer efficiënt voor zakelijk gebruik. Om een soepele werking tijdens het multitasken te bewerkstelligen, heb je ook een ruime hoeveelheid RAM-geheugen nodig. 16 GB of meer zorgt ervoor dat je meerdere programma’s tegelijkertijd kunt gebruiken zonder dat je laptop vastloopt.

Het belang van de grootte

Als professional ben je vaak onderweg van en naar meetings met klanten, leveranciers en collega’s. Dan is het van cruciaal belang dat je laptop makkelijk te vervoeren is. Je wilt immers niet sleuren met een veel te zware en veel te grote laptop die je amper kunt wegstoppen. Je kiest dus best voor een lichte en dunne laptop die je gemakkelijk kunt meenemen.

Veiligheid staat voorop

Gezien de gevoelige aard van zakelijke gegevens is het belangrijk dat je ook aandacht besteedt aan beveiliging. De nieuwste laptops zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gezichtsherkenning, vingerafdrukscanners, TPM (Trusted Platform Module) en versleuteling van communicatie en opslag. Dankzij deze functie kun je gerust zijn dat bedrijfsgegevens veilig worden bewaard en worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang.

Onze aanbevelingen voor de beste zakelijke laptop

Hoewel de beste laptop voor zakelijk gebruik vooral een individuele keuze is, willen we je graag enkele aanbevelingen geven. Dit is onze top 3 van de beste zakelijke laptop.

Lenovo ThinkBook 15 G4

Deze krachtige, stijlvolle en veilige 15.6” laptop is perfect voor zakelijk gebruik. Dankzij de intelligente koelfunctie, de Intel Core i5 processor en het RAM-geheugen van 16 GB kan het systeem moeiteloos al jouw intensieve taken aan. Het systeem activeer je binnen één seconde met de Modern Standby functie, zo kun je direct weer verder waar je bezig was.

HP ProBook 450 G9

Hoewel deze laptop een compact en licht ontwerp heeft, doet hij qua prestaties niet onder voor zijn concullega’s in deze top 3. Met een Intel Core i7 en meerdere USB-poorten is de HP ProBook 450 G9 klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Dankzij eenvoudige upgrades houdt deze laptop de groei van je bedrijf moeiteloos bij.

Microsoft Surface Pro 9

Dit ene toestel herbergt een laptop, krachtige dataverwerker, notitieboekje en een canvas in een toestel van slechts 13”. Deze zakelijke laptop combineert de flexibiliteit van een tablet met de prestaties van een laptop. Perfect voor de professional die flexibel werkt. Bovendien weegt deze laptop nog geen kilo, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt onderweg.

Koop jouw zakelijke laptop bij Laptopcentrum

Laptopcentrum staat bekend om zijn ruime aanbod aan hoogwaardige refurbished zakelijke laptops, die aantrekkelijk zijn voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven. In het assortiment vind je diverse gerenommeerde merken, zoals HP, Lenovo en Dell. De refurbished laptops van Laptopcentrum zijn grondig geïnspecteerd en gereviseerd, zodat ze ook aan de hoge normen van zakelijke gebruikers voldoen. De keuze in refurbished laptops bij Laptopcentrum is heel divers, gaande van krachtige ultrabooks tot robuuste workstations voor de meer veeleisende professional. Je kunt op onze website filteren op specificaties zoals geheugencapaciteit, opslagruimte, processor en schermgrootte, zodat je snel de laptop vindt die perfect aansluit op je zakelijke behoeften.

Door de kiezen voor een refurbished laptop van Laptopcentrum bespaar je kosten zonder te hoeven inleveren op kwaliteit. Onze refurbished laptops kosten slechts een fractie van een nieuwe laptop, terwijl ze toch voorzien zijn van up-to-date functies en ze betrouwbare prestaties leveren. Omdat wij deze laptops zorgvuldig controleren op gebreken en eventuele defecte onderdelen vervangen, verkeren ze bijna in nieuwstaat.

Bovendien draag je een steentje bij aan een meer duurzame maatschappij door de gebruikte laptops een tweede leven te geven. Zo verminderen we samen het elektronisch afval en helpen we mee aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Bij Laptopcentrum bieden we je een breed scala aan refurbished zakelijke laptops die prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid combineren met aantrekkelijke prijzen. Zo is Laptopcentrum een uitstekende keuze voor professionals en bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit.

Beste zakelijke laptop | Laptopcentrum.nl | Asbas (2024)

FAQs

Welke laptop als ZZP er? ›

Als je een laptop aanschaft speciaal voor zakelijk gebruik, is de kans erg groot dat je veel zult gaan multitasken tussen verschillende programma's. Het is daarom aan te raden om minimaal een Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor te kiezen voor jouw zakelijke laptop.

Welke laptop heb je nodig voor bedrijfskunde? ›

Minimaal vereiste is Intel i5 8th gen of vergelijkbaar (bijv. AMD Ryzen 5); i5 of hoger is aanbevolen, vooral als je met videoconferentie-applicaties als Zoom gaat werken.

Welke laptop is goed voor werk? ›

Dit zijn de top 5 beste laptops voor mensen die vaak onderweg zijn of werken vanuit huis.
 • Krachtpatser: De HP EliteBook 850 G8 serie.
 • Touchscreen: De HP EliteBook x360 1030 G7.
 • Prijs/kwaliteit: De HP EliteBook 450 G8.
 • Privacy: Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8.
 • Duurzaamheid: Lenovo ThinkPad X13 serie.
 • Tot slot.

Welke laptop is goed voor E commerce? ›

10 beste laptops voor streaming waar we helemaal weg van zijn:
CPURAM
Razer Blade Pro 17Intel Core i7-11800H (8-kern)16GB
Apple MacBook Pro (M1)M1 Pro-chip (10-core)16GB
ASUS ZenBook Pro 9Intel Core i7-9750H16GB
Microsoft Surface Pro 9Microsoft SQ® 3 met neurale verwerkingseenheid16GB
6 more rows

Is een laptop fiscaal aftrekbaar? ›

Denk maar aan het opstellen van facturen, telefoontjes naar je klanten, het beantwoorden van leveranciers of leads, enzovoort. Je laptop is dus aftrekbaar, maar ook andere aankoopkosten, zoals die van je computer, tablet (inclusief iPad) en telefoon fiscaal aftrekbaar.

Welke laptop voor bedrijf? ›

Top 5 beste zakelijke laptops van 2024
 • Lenovo ThinkBook 15 G4 (15.6 inch) ...
 • Lenovo ThinkBook 14s Yoga G2 (14 inch) ...
 • HP ProBook 450 G9 (15.6 inch) ...
 • Apple MacBook Air (2023) (15.3 inch) ...
 • Microsoft Surface Pro 9 (13 inch)

Wat is de meest verkochte laptop? ›

1. MacBook Air (2017) De Apple Macbook Air 2017 is de goedkoopste laptop van Apple, en is op dit moment erg in trek. Sterker nog, het is met afstand de meest verkochte laptop van het moment.

Wat is een zakelijke laptop? ›

Zakelijke laptops zijn gebouwd en ontworpen om te kunnen presteren op topniveau. Ze beschikken over kwaliteiten zoals ergonomische toetsen, robuuste behuizing, licht en snel, alles wat u nodig heeft om zorgeloos te kunnen werken.

Kan je een laptop zakelijk kopen? ›

Een laptop is voor veel zzp'ers een onmisbaar onderdeel van de onderneming. Dus in het kort: ja, een laptop mag je zakelijk kopen. Hieronder leggen we uit wat de regels zijn, of dit 100% zakelijk is en in welke gevallen we een privé correctie voor je toepassen.

Welke laptop voor Excel? ›

Ga dan voor een laptop met minimaal een Ryzen 5 processor of Core i5 processor. Met name Excel profiteert van deze snelheid. Kies daarnaast voor 8GB aan werkgeheugen, minimaal 256GB opslag en SSD. Het beste is om deze specificatie aan te houden voor een studenten laptop of een laptop voor zakelijk gebruik.

Is e-commerce nog winstgevend? ›

Talloze succesverhalen tonen aan dat het runnen van je eigen e-commerce winkel inderdaad winstgevend kan zijn. Succes hangt echter af van verschillende factoren, waaronder productselectie, marketingstrategieën en efficiënt kostenbeheer.

Hoe werkt afschrijven ZZP laptop? ›

Een laptop van 5 jaar oud is verouderd. De restwaarde van uw laptop is € 0. U mag per jaar maximaal 20% van de aanschafprijs afschrijven. Voor uw laptop is dat 20 ÷ 100 × € 1.000 = € 200.

Hoeveel laptops als ZZP er? ›

In principe kan elke ZZP'er dan ook stellen dat hij of zij de laptop gebruikt voor het opstellen van offertes, facturen, het beantwoorden van e-mails, etc. Dit zorgt er voor dat het tegenwoordig door de Belastingdienst altijd wel wordt toegestaan om één computer in je boekhouding op te nemen.

Is een laptop voor studie aftrekbaar? ›

Bijvoorbeeld boeken, readers, cd-roms en software. Hieronder vallen ook leermiddelen zoals een kappersschaar, een hamer, een beitel of schildersbenodigdheden. Let op! Computerapparatuur (waaronder tablets, notebooks, internetabonnementen en randapparatuur) zijn niet aftrekbaar.

Wat is allemaal aftrekbaar als ZZP? ›

In principe zijn alle kosten die je maakt voor jouw onderneming aftrekbaar van de winst die je maakt. De Belastingdienst zal daar geen oordeel over geven, jij bepaalt welke kosten je wilt maken. Zolang dit zakelijke kosten zijn, zijn ze aftrekbaar. In uitzonderlijke gevallen kan de Belastingdienst anders oordelen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 5822

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.